Nuffnang code

Friday, November 11, 2011

sambut raya aidiladha dekat manchester ♥



assalamualaikum! hehe ni adelah post yang kedua untuk arini. mase nak kena siapkan essay tula idea mencurah-curah lepastu jejari rajin nak menaip. haih. takpelah rehat kejap sebenarnya ni. penat. penat nak pikir, penat nak type, penat nak bace, penat nak perah otak, penat nak buat semua benda. tengah hectic week sekarang mungkin, sebab sabtu ni ade notts game, so kalau boleh nak siapkan semua benda cepat2 supaya takde yang menimbun sebab bertangguh.


selamat hari raya haji! ^__^

by the way, nak promosi jap!


hari ahad lepas kan raya haji kan? malam sabtu tu kan pegi bonfire night lepas tu malam tu shazzy malas nak tido awal sangat takot bangun lambat. so, malam tu dalam pukul 2-3 pagi, malaysia pukul 9-10, pegi skype ngan nenek ngan atok sekali ngan autie da. lepas tu sambung skype dengan ibu, abah ngan adik-adik kat umah. sekali dengan cousins yang datang. so, ahadnye kitorang ade career fair. sepatutnya budak first year tak pegi pon takpe, tapi saje sebab ade orang janji nak bawak saye datang umah dia makan rendang. sambil menyelam minum air :P

dah lepas tanye ape yang patut dan amek segala bagai brochure dan goodies yang ade, shazzy pegi bbm adlina (my senior dekat IB) sebab dia kate nak bawak g rumah sebab dia masak rendang. heeeeee ade 2 jam untuk lepak ni! nasib baik rumah dia dekat! :D

lawa kan pemandangan? sukaaaaaa! orang dia lawa tak? *please jangan exit blog ni lagi*

bila dah sampai rumah dia, i was so amazed with her flat sebab rase mcm cool gila. ntah! i will always love english concept. marvellous! tetibe.



rendang, spagetti, kek, pengat pisang adlina memang the bomb la wa cakap lu!! kenyang sampai ternature call pulak ye :P


ni mase after 2 hours lepak, memang worth it sangat datang manchester ^__^

ni geng-geng otai newcastle yang pegi career fair. saye sorg je first year student kat situ ^__^

hee thank you adlina!! see you soon in newcastle!! :D ^__^

oh, memang tak sempat la nak g old trafford kan, tapi nanti one day memang nak pegi. nak pegi old trafford, anfield liverpool, barcelona etc.. TAK SABA!! :D

11 comments:

Miraro said...

wahhh~ bestnyaa systaa ;)

azalia hjsalleh said...

seronok jugak raya awak kat sne ;)
jge diri ye awak kat sne. blk bwklah sorg pakwe utk kita ><

hanabunga said...

Waah bestnya.hari raya skype dgn family kat msia.woot.teringin nak rasa.nanti boleh pegi stadium old trafford pulak ye!

budak penjara said...

org wt korban unta tak kt sana???heee

shazzy :) said...

mira: hehe best!

lya: best jugak la alhamdulillah :)

shazzy :) said...

hana: takpe nnt ade rezeki awak dtg la sini ye :)

budakpenjara: haha takde! ni bukan mesir ye :P

Aweyn said...

nmpk seronok je tgk shazzy raya kt perantauan. even w/out family,that will be memorable :)

Nana S. said...

OMG! adlina tu dulu senior i kat sekolah kottt. haha

shazzy :) said...

aweyn: tulah experience jugak ni, nanti boleh cite kat anak cucu :P

shazzy :) said...

nana: what a small world kannnn :))

Schajar McFlurry said...

manchester is soo nice! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...